MicroNeedling behandeling

Wat is Microneedling?

Microneedling, ook wel bekend onder de naam Mesotherapie, is een effectieve behandeling welke met name gebruikt wordt voor huidverbetering (anti-aging).

Microneedling is een behandeling waarbij er met een speciale Pen een groot aantal kleine kanaaltjes inde huid gemaakt worden.

Tijdens de behandeling worden speciale actieve werkstoffen op de huid aangebracht, die via de kanaaltjes direct worden opgenomen door dieper gelegen huidlagen.

De huid herstelt en sluit deze kanaaltjes met huideigen, glad collageen.

Microneedling is een behandeling waarbij er met een pen kleine micro beschadigingen in de huid gemaakt worden. Deze beschadigingen worden door onze huid gedicht met collageen.

 

“Intensieve Anti-Aging behandeling voor collageen-aanmaak en huidverbetering.”

1. Collageen-aanmaak

2. Littekenbehandeling

3. Huidverbetering

Collageen

Collageen is een eiwit wat van nature in onze huid voorkomt, het zorgt ervoor dat onze huid mooi stevig en glad is. Maar als we ouder worden, wordt de aanmaak van collageen in ons lichaam steeds minder. Onze huid wordt slapper en we krijgen rimpeltjes. Met een microneedling behandeling gaan we de huid aanzetten tot het aanmaken van collageen, hierdoor wordt de huid weer steviger en worden rimpeltjes opgevuld.

Dit collageen blijft voor ongeveer 2 jaar in onze huid aanwezig en zal na deze 2 jaar door het natuurlijk proces weer worden afgebroken. Daarom is het belangrijk om deze behandeling na een kuur zeker 3 a 4 x per jaar te herhalen om de aanmaak van collageen op peil te houden.

Kuur of enkele behandeling

Natuurlijk is het mogelijk om een eenmalige behandeling microneedling te ondergaan. Dit wordt vaak preventief gedaan. Maar is de huid al verslapt dan zijn er meerdere behandelingen nodig voor een optimaal resultaat. Vaak volstaan 6 behandelingen, die plaatsvinden om de 28 dagen, een kuur van 6 behandelingen bedraagt dan ook een half jaar. Hierna kunt u de huid helpen ondersteunen door elk kwartaal een behandeling te ondergaan.

Micro needling therapie € 79,00

reiniging van het gezicht

microneedling

algaplast /aloe vera masker

 

Kuur Microneedling  3 x € 225,00

3 behandeling om de 28 dagen.

 

Kuur Microneedling € 399,00

6 behandeling om de 28 dagen. Met gratis Collageen serum voor thuis gebruik