Emotion Basic Behandeling

Emotion Biological Skincare

Geschikt voor de droge, gevoelige, en geïrriteerde huid.

Met de producten van Emotion Biological Skincare weet u zeker dat uw droge, gevoelige huid in veilige handen is. Het kundige advies en de biologische ingrediënten van de producten zorgen ervoor dat u huid zienderogen mooier, rustiger en aangenamer wordt.

Emotion Biological Skincare heeft de focus op een droge huid. Alle producten hebben basis het unieke ESU Biocomplex. Dit werkstoffen complex bestaat uit hoogwaardige plantaardige oliën, natuurlijke wassen, extracten van plantaardige oliën en actieve biologische ingrediënten. De huid voelt na de behandeling super zacht aan en is gevoed met de juiste beschermende en hydraterende ingrediënten. De producten van Emotion communiceren met de huid waardoor ze zeer intensief werken.

Kalmeert de huid

Herstelt de barrière van de huid

Vult droogte lijntjes en rimpels op

Laat uw huid stralen.

De huid voelt aangenaam en zacht aan

De basis behandeling van Emotion bestaat uit:

Huidanalyse

Aromatisch entree

Reiniging en lotion

Epileren

Enzymatische peeling

Gezichtsmassage met warme yoi massagekaars

Emotion crème Masker

Dagverzorging

Huid en productadvies voor thuis


Prijs: 69,50 euro

U kunt u gezichtsbehandeling uitbreiden met extra’s, dit kunt u ook als opmerking aangeven bij je afspraak.

Alle producten van Emotion zijn het resultaat van wetenschappelijk onderzoek. Dankzij intensieve studies over de droge huid heeft Emotion Skincare deze unieke productlijn ontwikkelt. Emotion Skincare is een echte droge huidspecialist! Met deze producten wordt het schoonheidsritueel voor jouw droge huid een dagelijks geluksmomentje. De producten voeden, herstellen en bieden jouw droge huid een extreem fijn comfort gevoel.

Emotion: De emotie van een gezonde huid!

Emotion bevat GEEN ingrediënten die de huidfuncties veranderen/ aantasten zoals minerale oliën , paraffine en vaseline. Ultra zuiver water en innovatieve verpakkingen beperken het gebruik van conserveringsmiddelen. Alle producten van Emotion zijn dermatologisch getest en hebben een nikkel test ondergaan.