Hydropetide Huidverbeterende Behandelingen.

Wat wil je verbeteren aan je huid?

Dát is de belangrijkste vraag en daarmee gaan wij graag met jou aan de slag! Ben je nieuw bij Schoonheidssalon B Dan starten we met een intake.

Hydropeptide

Een Hydropeptide behandeling is niet alleen een hele ontspannende behandeling, het geeft de huid een jonge, vollere en strakkere uitstraling. En dat na slechts één behandeling! Met blijvende verbetering en resultaat. Krachtige peptiden zorgen onmiddellijk voor een gezonde huidstructuur en hydratatie. Zorgvuldig geselecteerde botanische extracten ontgiften en verjongen de huid. Of u nu een gevoelige huid, een vette huid, pigmentvlekjes of een rijpere, doffe huid heeft. Al na één behandeling is uw huid gladder, zachter en egaler. HydroPeptide is een van de beste anti-aging behandeling met peptiden die meteen een “wow effect”geven.

 

HydroPeptide gelaatsbehandelingen zijn ontworpen om de huid jeugdiger, voller, gladder en strakker te laten uitzien en aanvoelen na slechts al één behandeling.
Krachtige peptiden zorgen onmiddellijk voor een gezonde huidstructuur en hydratatie. Zorgvuldig geselecteerde botanische extracten  ontgiften en verjongen de huid.

Elk HydroPeptide huidverzorgingsproduct bestrijdt de tekenen van veroudering, zelfs bij diverse huidproblemen zowel in de salon waar u de boost behandeling krijgt als met de producten welke u thuis gebruikt om het resultaat te behouden. U kunt zelfs met 2x daags gebruik van de cosmeceuticals in 4-6 weken een prachtig resultaat krijgen zonder salon behandeling!

Hydropeptide customised basis treatment

Hydropeptide Vibrant C treatment

Hydropeptide luxe facial treatment