Merken

HydroPeptide®

HydroPeptide® The Anti-aging Authority, het geeft onmiddellijk een WAUW effect!

THE AUTHORITY IN ANTI-AGING SKINCARE

Sinds 2004 heeft HydroPeptide een ware revolutie teweeggebracht in de huidverzorging. Deze cosmeceutical* gebruikt de kracht van peptiden als boodschapper van moleculen op celniveau en verbetert de hydratatie, vermindert lijntjes en rimpels zienderogen en de huid krijgt haar natuurlijk gloed terug.

* cosmeceutical: verzorgingsproduct die tussen schoonheidsverzorging en geneesmiddel inzit.

Met meer dan 70 peptiden, anti-oxidant-rijke botanische stamcellen, groeifactoren en hyaluronzuur bieden onze award-winnende producten, voor zowel dagelijkse als professionele verzorgingen, gerichte en resultaten-gedreven oplossingen.

Geschikt voor alle huidtypes!

Wat zijn peptiden?

HydroPeptide is marktleider in het gebruik van peptiden en bezorgt ongeëvenaarde anti-verouderingsresultaten. Een peptide is een molecuul dat bestaat uit een klein aantal aminozuren dat verbonden is met peptidebindingen. Een peptide onderscheidt zich van een eiwit door het geringe aantal aminozuren in het molecule, maar kan zelf dienen als bouwsteen voor een eiwit.

De term peptide wordt ook wel gebruikt voor een verbinding die bestaat uit meerdere peptiden, maar in feite is het dan niet meer dan een verwijzing naar de grootte van het molecuul. Onze unieke combinaties van ingekapselde peptiden verstevigen de fundering van je huid en laten je huid haar jeugdigheid langer behouden.

Wereldwijd meer dan 30 Beauty awards, dankzij resultaatgerichte en innovatieve formules.

HydroPeptide gelaats- en lichaamsverzorging is ontworpen om de huid jeugdiger,voller, gladder en strakker te laten uitzien en aanvoelen na slechts al één behandeling.
Krachtige peptiden zorgen onmiddellijk voor een gezonde huidstructuur en hydratatie.
Zorgvuldig geselecteerde botanische extracten ontgiften en verjongen de huid.
Elke HydroPeptide huidverzorging bestrijdt tekenen van veroudering, zelfs bij diverse huidproblemen.

Voor elk huidtype en/of huidconditie biedt HydroPeptide de juiste oplossing, met de beste ingrediënten en technologieën die resulteren in een jongere en gezondere huid.

We vervangen ruwe en minder doeltreffende ingrediënten door peptiden om rimpels, verkleuringen, vlekken en andere huidproblemen aan te pakken. Hierdoor is HydroPeptide de nieuwe standaard in anti-aging huidverzorging.

Ervaar het WAUW-effect!

Voor wie is deze behandeling geschikt

 • voor iedereen waarbij de eerste tekenen van veroudering zichtbaar beginnen te worden
 • droge en vochtarme huiden
 • fijne lijntjes en rimpels
 • doffe en vermoeide huiden
 • voor iedereen die de huid zo lang mogelijk mooi wil houden en huidveroudering wil vertragen
 • diepe rimpels
 • ouderdomsvlekken en pigmentatie
 • geïrriteerde huiden
 • gestreste, onevenwichtige huiden
 • gevoelige, licht gevoelige, couperose huid met verminderde natuurlijke bescherming
 • droge huid
 • (hormonale) acné huid
 • Voor iedereen die DIRECT resultaat wil

www.beauty2people.nl

De Droge Huid Specialist

Emotion Skincare

Emotion Biological Skincare heeft de focus op een droge, gevoelige en allergische huid. Emotion SkinCare wordt ook wel de DrogeHuid specialist genoemd.

Een gezonde huid wordt beschermd door een hydro-lipide film, ook wel sebum genoemd. Een delicate balans tussen water en vet houdt de huid gezond. Helaas is deze laag vaak beschadigd door externe factoren (zon, vervuiling, klimaat) en interne (medicatie, cellulaire veroudering, stress, etc.). Op zoek naar een formule die ‘biocompatible’ is met de huid, hebben de wetenschappers van Emotion het ESU biocomplex® ontwikkeld. Deze basiscrème lijkt zoveel mogelijk op de natuurlijke beschermlaag. De huid herkent de basis als ‘eigen’ en absorbeert de producten daardoor uitstekend.

Het hart van onze producten: E.S.U. Biocomplex®

Het complex bevat essentiële meervoudig onverzadigde vetzuren uit o.a. plantaardige oliën (jojoba, argan, zwarte bes, etc.), boters (sheabutter etc) en bijenwas. Het mengen van deze plantaardige oliën, wassen en boters is een moeilijk productieproces. Dat proces is daarom exclusief gepatenteerd voor de producten van Emotion.

De huid maakt onverzadigde vetzuren niet zelf aan, maar ze zijn wel essentieel voor alle huidtypen, vooral voor de droge huid. Het ESU biocomplex®, de basis van alle crèmes, maskers en serums, ondersteunt de functie van de huid, beschermt tegen schadelijke invloeden en gaat stress tegen. De huid neemt de gladde textuur gemakkelijk op, zonder een vettig gevoel achter te laten.

Resultaat =  een comfortabel huidgevoel!

Bij alle behandelingen krijg je een heerlijke massage met de Emotion Hot Balm Candle. De schoonheidsspecialist mengt de natuurlijke wassen met een intensief serum, aangepast aan jouw type droge huid. Deze warme massagecrème voelt verrukkelijk fluweelzacht aan, zodat je nóg meer geniet van de massage. Pure ontspanning, van de eerste tot de laatste minuut!

Informeer welke behandeling bij uw huidbeeld past!

Ervaar zelf met de producten van Emotion een ware weldaad voor jouw droge huid!

www.emotionskincare.nl

Estime & Sens is een Frans gecertificeerd organisch cosmeticamerk voor lichaam & gelaat

Estime & Sens is een Frans cosmeticamerk dat staat voor hoge kwaliteitsproducten aan een eerlijke prijs, waardoor veilige cosmetica en welzijn voor ieder toegankelijk wordt gemaakt.

Jezelf goed verzorgen, draagt bij aan zelfvertrouwen en eigenwaarde, wat noodzakelijk is voor het bereiken van doelen en dromen. Estime & Sens is een volledig biologisch huidverzorgingsmerk voor zowel lichaam als gelaat.

Estime & sens biedt gezonde huidverzorgings – en welzijnsproducten aan met respect voor mens, dier en nartuur

Het doel van Estime & Sens is om producten op de markt die de gezondheid bevorderen en ervoor zorgen dat iedereen die ze gebruikt zich goed voelt in zijn vel. Dit alles met respect voor de mens, dier en natuur.

Assurance zero %

ZERO parabenen

ZERO phenoxyethanol

ZERO peg

ZERO minerale olie

ZERO parafine

ZERO silicone

ZERO derivatieve van de petrochemie

ZERO GMO´s

 

Alle producten van Estime & Sens zijn gecertificeerd door Cosmebio & Ecocert


Cosmebio is een milieulabel.
Het label geeft producten aan waarvan een deel van de ingrediënten afkomstig is uit biologische landbouw. Ingrediënten van de cosmetica moeten voor minimaal 95 procent van natuurlijke oorsprong zijn.


Ecocert is het keurmerk van een onafhankelijke organisatie dat aantoont dat reinigingsproducten en schoonmaakmiddelen gemaakt zijn . van  natuurlijk verkregen ingrediënten.

 
 
De certificering beoordeelt elk ingrediënt en elke leverancier en omvat een jaarlijkse controle te plaatse in de fabriek van Estime & Sens.

De huid, het grootste orgaan van ons lichaam, vraagt dagelijks aandacht. Het is één van de belangrijkste organen van ons lichaam, omdat het ons beschermt voor invloeden buitenaf en de temperatuur van ons lichaam regelt. Kortom: iets om te koesteren en zuinig op te zijn!

 

 

Ben jij op zoek naar naar een natuurlijk, biologische en effectieve gelaatsverzorging? Stop dan met zoeken! Wij zorgen ervoor dat je huid gehydrateerd wordt, zacht aanvoelt en weer helemaal straalt. Samen kijken we naar je huid zodat jij de juiste huidverzorging kan aanbieden voor je huid.

Estime & Sens is het merk gecreeerd door een huidspecialist voor huidspecialisten.

Deskundige biologische huidverzorging.

Zorg voor je zelf en voor een ander met respect voor de mens en de planeet, met vriendelijkheid , transparantie en expertise.

Zorg goed voor je zelf, andere en voor het milieu. BIOLOGISCHE schoonheid is een noodzaak geworden. Het respecteren van de huid, de natuur, dieren en planeet zijn van belang. Een gecertiiceerd biologisch huidverzorgingsmerk dat toegewijd is aan het behalen van de mooiste resultaten voor je huid op basis van pure ingredienten 

KRX Aesthetics behandelingen
KRX Aesthetics, opgericht in 2016 in Kuala Lumpur, Maleisië, richt zich op professionele salon- en klinische producten.
KRX Aesthetics werkt samen met de beste Medical Skin Professionals om veilige en effectieve producten te kunnen formuleren. De producten worden vervaardigd in een KFDA en ISO gecertificeerde laboratorium, zijn CPNP en bij het Maleisische ministerie van Volksgezondheid geregistreerd, en sommige producten zijn VEGAN-gecertificeerd.
Ze beloven de veiligste, meest natuurlijke en de krachtigste ingrediënten in elk van hun producten te gebruiken.
Behandelingen van KRX Aesthetics die bij Schoonheidssalon B worden uitgevoerd zijn onder andere de Green Sea Peel, Carboxy CO2 ,Ultra V-lift ,cosmetische Mesotherapy skin booster diverse maskers en het gebruik van werkstoffen voor Mesotherapie behandelingen. 
        

 

 

 

logo KRX

SPA Microneedling

Wat is microneedling?

Microneedling is een behandeling waarbij er met een pen kleine micro beschadigingen in de huid gemaakt worden. Deze beschadigingen worden door onze huid gedicht met collageen.

Collageen

Collageen is een eiwit wat van nature in onze huid voorkomt, het zorgt ervoor dat onze huid mooi stevig en glad is. Maar als we ouder worden, wordt de aanmaak van collageen in ons lichaam steeds minder. Onze huid wordt slapper en we krijgen rimpeltjes. Met een microneedling behandeling gaan we de huid aanzetten tot het aanmaken van collageen, hierdoor wordt de huid weer steviger en worden rimpeltjes opgevuld.

Dit collageen blijft voor ongeveer 2 jaar in onze huid aanwezig en zal na deze 2 jaar door het natuurlijk proces weer worden afgebroken. Daarom is het belangrijk om deze behandeling na een kuur zeker 3 a 4 x per jaar te herhalen om de aanmaak van collageen op peil te houden.

Tijdens de behandeling

Tijdens de behandeling wordt er gewerkt met serums die diep in de huid komen. Dit zijn serums die retinol, en vitamine C bevatten. Deze vitamines zullen de huid ondersteunen in het proces van de aanmaak van collageen.

In deze behandeling gebruiken we vitamine C

Wat doet vitamine C voor de huid?
Vitamine C is essentieel voor de aanmaak van gezond collageen, het stimuleert en ondersteunt de fibroblasten. Het geeft verlichting bij puistjes
en rosacea. Daarnaast heeft het een sterk verhelderend effect op hyperpigmentatie, en frist het een doffe, vale huid aanzienlijk op.
Vitamine C is een sterke antioxidant, het kan UV-schade beperken en vrije radicalen neutraliseren. Vitamine C in een hoge dosering heeft ook een lichte peelende werking. De huid ziet er daardoor direct frisser en minder dof uit.


We gebruiken Vitamine C voor verschillende indicaties:

 • Collageenaanmaak
 • Rosacea
 • Versteviging van de huid
 • Hyperpigmentatie
 • Puistjes
 • Verhoorning van de huid

 

Na de behandeling

Na de behandeling zal de huid de kleine beschadigingen aan de huid gaan dichten met collageen, de huid is weer “dicht” na 24 uur. De eerste 24 uur moet de huid dus ook met rust gelaten worden. In de weken na de behandeling zal de huid hard aan het werk gaan om nieuw collageen aan te maken op de plekken waar dit nodig is. Dit proces duurt ongeveer 28 dagen, daarom kan behandeling 2 pas na 28 dagen

 

Wanneer kies je voor microneedling

Microneedling is een prachtige behandeling en wordt gebruikt bij:

 • huid veroudering / rimpeltjes
 • littekens
 • grove poriën
 • pigmentatie

Bij verheven littekens is de behandeling wel iets anders, dan kan er elke 2 weken behandeld worden op het litteken.

 

Wanneer kan een microneedling behandeling niet toegepast worden??

 • Geïrriteerde huid
 • Bij een huid infectie of schimmelinfectie
 • Actieve acne
 • Actieve rosacea
 • Op eczeem plekken
 • Psoriasis (in overleg)
 • Actinische keratosen
 • Kanker
 • Open wonden of zweren
 • Bloedstollingsproblemen
 • Diabetes
 • Immuunsysteem remmende medicijnen (overleg met de huisarts)
 • HIV virus

Belangrijk om te weten

Na een behandeling zijn er een aantal punten belangrijk om te weten, deze punten moeten goed opgevolgd worden voor een optimaal resultaat.

Probeer zo min mogelijk aan de huid te zitten, dit i.v.m bacteriën die aan de handen kunnen zitten.

Voor 24 uur mag er geen gebruik worden gemaakt van huidverzorgende producten of make-up. Na 24 uur mag u alles weer gebruiken zoals u gewend bent.

De huid mag in deze 24 uur alleen gereinigd worden met water.

Vermijd deze 24 uur ook:

 • Sporten
 • Sauna
 • Zwemmen
 • Een bad nemen (douche mag weer na 6 uur)
 • Zonnebank (in een kuur de gehele tijd van de kuur)

Drink minimaal 2 liter water in de 24 uur na de behandeling.

 

Geadviseerde producten

Het gebruik van de juiste producten voor thuis zal de behandeling ondersteunen, de resultaten zullen nog beter zijn als je thuis met de juiste producten de aanmaak van collageen kunt blijven ondersteunen. Bijv. het collagen serum is hier perfect voor, dit serum ondersteunt de huid in de aanmaak van collageen. Overige producten gaan in overleg, om deze producten zo goed mogelijk op de huid aan te passen

 

Kuur of enkele behandeling

Natuurlijk is het mogelijk om een eenmalige behandeling microneedling te ondergaan. Dit wordt vaak preventief gedaan. Maar is de huid al verslapt dan zijn er meerdere behandelingen nodig voor een optimaal resultaat. Vaak volstaan 6 behandelingen, die plaatsvinden om de 28 dagen, een kuur van 6 behandelingen bedraagt dan ook een half jaar. Hierna kunt u de huid helpen ondersteunen door elk kwartaal een behandeling te ondergaan.

Ontdek de wereld van Yodeyma parfum, Zowel voor vrouwen als voor mannen. Elke geur van Yodeyma heeft een overeenkomst met jou welbekende favoriete geur. Wil je weten welke geuren er zijn?

Natuurlijk is de geurenlijst verkrijgbaar bij Schoonheidssalon B

De Yodeyma parfums ruiken niet alleen geweldig, maar de geur blijft ook nog eens langdurig ruiken. Dus verwen je zelf of iemand anders met een heerlijke geur van hoogwaardig kwaliteit, en met de meeste elegante ingrediënten. Zowel bloemig fris, zoet, houtachtig oriëntaal en kruidig.

De parfums zijn verpakt in een mooi doosje en verkrijgbaar in 15 ml 50 ml en 100 ml

Ze staan ook in de webshop om ze te bestellen