Emotion De Luxe Vitamine Plus Behandeling

De Ultieme Anti Aging behandeling voor de Droge huid

Deze nieuwe intensieve behandeling van Emotion Biological Skincare geeft de droge huid precies wat het nodig heeft.

Een gezonde huid wordt beschermd door een hydro-lipide film, ook wel sebum genoemd.  Helaas is onze beschermingslaag vaak beschadigd door externe factoren (zon, vervuiling, klimaat) en interne factoren (medicatie, cellulaire veroudering, stress, etc.). Op zoek naar een formule die ‘biocompetable” is met de huid, hebben de wetenschappers van Emotion het ESU biocomplex® ontwikkeld. Deze basiscrème lijkt zoveel mogelijk op de natuurlijke beschermlaag. De huid herkent de basis uit deze producten als ‘eigen’ en absorbeert de producten daardoor uitstekend. Waardoor de producten zeer intensief zijn voor de huid.

Alle producten van Emotion bevatten anti oxidanten. Anti Oxidanten zijn in staat vrije zuurstofradicalen uit te schakelen. Wist je dat vrije radicalen nummer 1 oorzaak van huidveroudering zijn?

Wil jij jouw droge huid laten stralen? Maak dan eens een afspraak voor een vrijblijvende intake en/of Emotion Treatment en ervaar het zelf.

De gezichtsmassage in de behandelingen wordt gegeven met een Hotbalm Candle waardoor je huid na de behandeling fluweelzacht aanvoelt.  Na de massage wordt het Age Repair Plus masker aangebracht waar de huid mooi egaal, gekalmeerd en gehydrateerd onder vandaag komt. Rode vlekjes en fijne lijntjes zijn duidelijk minder zichtbaar.

De behandeling bestaat uit:

Intake Huidanalyse

2-voudige reinigingsmassage

Moduleren wenkbrauwen

Dieptereiniging  ( Enzym Peel incl Skinscrubber of Special Skin Scrub)

Evt kleine onzuiverheden verwijderen

Gezicht massage met Top 10 Oil

Miracle Eye Mask ( oogmasker)

Gaasje gedrenkt in Vitamine Restoring Lotion

Age Repair Alginaat Masker

Nek Schoudermassage met de Hotbalm Candle tijdens masker

Dagverzorging

Huid en productadvies voor thuis


Prijs: 75,00 euro

Emotion vitamine plus

Als je een droge huid hebt, voelt het net of je huid op spanning staat, het trekt in sommige periodes “droog”, vooral wanneer het wordt blootgesteld aan warmte en kou. Dit gevoel van de huid kan steeds meer versterkt worden en kan zelfs gaan neigen tot schilfertjes. Dit kan een aandoening zijn door chronische voedingstekorten.

Dingen om te doen:

Pas op met de reiniging van de huid, gebruik nooit zeep, wasgel en andere uitdrogende reinigingsproducten. Gebruik enkel de Vitamine Cleansing Oil  voor in de avond. In de ochtend gebruik je de Lotion , vervolgens in de ochtend en avond Crème een light of een rich. De droge huid heeft geen producten nodig op basis van water maar heeft juist fysiologische vetten nodig. Wanneer je huid meer vereist gebruik dan top 10 oil of de vitamine serum  voor toepassing van de crème.

De Vitamine Plus lijn van Emotion SkinCare is uitermate geschikt voor een huid met de volgende eigenschappen:

Huid voelt trekkerig

Kan schilferen

Huid wordt dunner

Wordt soms rood

Lichte huidverslapping

Voor verdere informatie, maak eens een afspraak voor een intake gesprek.