Contact en afspraak maken

Afspraak maken?

Behandelingen zijn bij Schoonheidssalon B volgens afspraak.

Afspraken kunnen telefonisch gemaakt worden. Indien ik de telefoon niet direct kan beantwoorden, spreek dan mijn voicemail in of stuur een Whatsapp, ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op. 

Tijdens de behandelingen bewaar ik graag de rust voor mijn cliënten en wordt de telefoon niet beantwoord. U kunt een bericht achterlaten met uw naam en telefoonnummer, dan bel ik u zo spoedig mogelijk terug. Telefonisch ben ik bereikbaar op tel 06-10680779. Je mag mij natuurlijk ook mailen voor een vraag of een afspraak. Mail: schoonheidssalonb@gmail.com

Parkeren

Parkeren kan voor de ingang van de salon.

Pinnen

Je  kunt met pin betalen in de salon.

Wachtruimte

Er is een wachtruimte en een toilet aanwezig .

Huidprofessional

Schoonheidssalon B is aangesloten bij Beauty Professionals. Het woord omschrijft het beroep dat staat voor professionaliteit, kwaliteit en vakkennis. Schoonheidssalon B is in het bezit van erkende vakdiploma’s en aangevuld met specialisaties.

Schoonheid heeft ieder mens in zich dat kun je niet geven, wel huidproblemen aanpakken, huidcondities onderhouden en verbeteren wat de gezonde huid ten goede komt.

Het werkterrein van de gediplomeerde huidprofessional is in principe op een gezonde huid.

Hiervoor kan de huidprofessional een op maat gemaakte behandeling toepassen, al naar gelang behoefte en wens van cliënt en conditie van de huid.

Vragen of informatie?


Neem gerust contact op. Ik adviseer je graag over alles op huidverzorgingsgebied.
Wil je rekening houden met de annuleringsvoorwaarden ? Indien je niet op uw afspraak kunt komen, belt u dan aub 48 uren van tevoren af. Hartelijk dank voor je medewerking, zo kan ik een andere klant nog inplannen.

Schoonheidssalon B heeft een BTW nr, 158613624B02

Kamer van Koophandel nr. 69473218

Bankrekeningnummer van Schoonheidssalon B 15 RABO331868504