Bio Peel

(biologische kruidenpeeling)

 

Wat is een Bio Peel en hoe werkt het?

Een Bio Peel is een kruidenpeeling, waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid aangebracht worden. Deze kruiden en maritieme extracten zetten de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen, met een zichtbaar resultaat. de Salonnepro Biopeeling bevat GEEN waterstofperoxide!

Algen en Kruiden

Wat een Bio Peel zo uniek maakt, is het gebruik van een 100% natuurlijke mix van kruiden en algen. De mix is een poeder, die vlak voor gebruik ‘geactiveerd’ wordt met de Bio Peel gel. Door de kruiden en alg en samen te voegen met de Gel, veranderd de cellulaire structuur van de kruiden en algen, waardoor deze erg goed opgenomen kunnen worden door de huid. De spirulina alg op zich bevat al 11 vitamines, 10 mineralen en 18 aminozuren. Deze zijn door de cellulaire structuur zeer makkelijk op te nemen door onze eigen huidcellen. Daarnaast heeft de Bio Peel een sterk ontgiftende werking.

Door middel van een massage worden de heilzame stoffen uit de kruidenmix optimaal door de huid opgenomen. Direct na de behandeling is de huid diep gereinigd en voelt de huid zeer glad en zacht aan. Als nabehandeling wordt een masker en verzorging aangebracht, welke past bij het huidtype. Ter bescherming wordt een zonnefactor aangebracht.

Wat gebeurt er na de Bio Peel?

Ongeveer 5 dagen na de behandeling gaat de huid lichtelijk schilferen. De mate van schilfering is per persoon verschillend en afhankelijk van het huidtype. De huid voelt in deze periode vaak ook wat droger aan. Tijdens deze fase worden dode huidcellen losgelaten en wordt de nieuwe, frisse huid zichtbaar. Een volle crème houdt de huid soepel, gaat droogheid tegen en zorgt ervoor dat schilfertjes minder zichtbaar zijn.

 

Eenmalige behandeling of kuurverband

Een eenmalige behandeling met de Bio Peel is zeker mogelijk. Het is een behandeling om effectief dode huidcellen te verwijderen en tegelijkertijd de huid een boost te geven door de hoge concentratie voedingsstoffen. De huid voelt glad en zacht aan met een egale teint.

Voor intensieve resultaten wordt aangeraden om meerdere Bio Peel behandelingen in kuurverband te ondergaan. Daarna volstaat een periodieke onderhoudsbehandeling om het resultaat te behouden.

 

Wat kan men bereiken met een Biopeeling?

Fijnere poriënstructuur

Gladdere huid, gladstrijken van lijntjes

Verhelderen van hyperpigmentatie

Verbeteren van het acne-huidbeeld

Kalmeren van een onrustige huid

Intens opfrissen van een doffe, vale huid.

 

Deze bio-kruidenpeeling kent twee huidreacties:

reactie 1 – directe roodheid en warmte van de huid

reactie 2 – indirecte roodheid en warmte van de huid (dit treedt een paar uur later pas op)

De reacties zijn heel normaal, duren maximaal 48 uur en horen bij het proces.

 

Bio Peel  behandeling  € 65,00

Reiniging | Biopeel | Uitreinigen |Bio Active vitamine C |Serum | Masker | Olielixer

Kuur van 3x  € 185.00 om de 3 weken.

 

Nazorg Biopeeling

Omdat de Bio peeling nog 10 dagen in je huid doorwerkt geven wij je graag enkele tips:

Drink 1,5 tot 2 liter water per dag. 
Zo voert je de afvalstoffen af. Wanneer je niet voldoende water drinkt kunt je door afvalstoffen last krijgen van huid onzuiverheden of hoofdpijn. Ook kan je huid wat roder worden. Daarom is het belangrijk om veel water te drinken de dag na de behandeling.

Gebruik de producten die na de behandeling geadviseerd worden voor een optimaal resultaat.
Je behaalt hierdoor snellere en mooiere resultaten, en beperkt ook de kans op en evt. allergische reactie

Gebruik een beschermende en verzorgende Sun Block. 
Sluit je dagverzorging altijd af met een SPF (sun block) om zo je huid optimaal te beschermen tegen vrije radicalen en schadelijke invloeden van buitenaf.