• Ik hoop u graag binnenkort te mogen begroeten in mijn schoonheidssalon!

Prijslijst

U kunt de prijslijst hier downloaden.

60 minuten behandelingen / Acne

Een gezichtsbehandeling om de huid snel te laten op frissen en te reinigen. Ook uiterst geschikt voor een tienerhuid met acne.

€ 32,50

Classic Behandeling

Een heerlijke gezichtsbehandeling die wordt afgestemd op huidtype en huidconditie. De behandeling bestaat uit een zachte reiniging, epileren, indien nodig een stoomsessie, peeling, het verwijderen van onzuiverheden, gelaat- en decolleté massage, masker en dag- of nachtcrème.

€ 43, 50

Beauty + Behandeling & Ampul

Voor als je je huid iets speciaals gunt en heerlijk wilt ontspannen. Een zachte reiniging, epileren, stoomsessie, peeling, het verwijderen van onzuiverheden, gelaat en decolleté massage, ampul, masker en dag- of nachtcrème.

€ 53,50

Gold Behandeling

Zachte reiniging, soft peeling, stoomsessie met lavendel, verwijderen van onzuiverheden, ontspannende penceelmassage, gelaat-, decolleté- en nekmassage incl. collageenmasker en afsluitend met een collageen crème.

€ 57,50

Soft Skin Behandeling Gerard Klapp Cosmetics Treatment

Een warme deken voor de gevoelige/allergische huid. De Soft Skin Behandeling bestaat uit een zachte reiniging, soft peeling voor het kalmeren van de huid, epileren, verwijderen van onzuiverheden, ontspannende drukmassage van het gelaat en decolleté, kalmerend masker en afsluitend een dag- en nachtcréme.

€ 47,50

Power Boost Treatment

Een complete anti-aging behandeling die de huid verstevigt. Bijzonder geschikt voor de rijpere huid. De huid krijgt een volle en frisse uitstraling. De Behandeling bestaat uit een zachte reinigingsmassage, enzymen-gel peeling, epileren, verwijderen van onzuiverheden en een massage. Als afsluiter een Booster Emulsion Gold pakking of gel masker.

€ 57,50

Meso Skin Shooter

De naaldloze mesotherapie biedt huidverbetering waarbij de werkstoffen zeer effectief in de huid wordt gebracht. Huidproblemen zoals huidveroudering, littekenweefsel, acne, couperose en pigmentatie worden effectief verholpen. Al na één behandeling ziet u zichtbaar resulaat door de combinatie van reiniging, detox treatment en 30 minuten meso behandeling met als afsluiting de behandeling clinical care fluid.

Losse behandeling € 62,50
Kuurvorm (3x)  € 180,00

ASA Peeling Methode

Een bijzonder efficiënte peeling behandeling die afzonderlijk of in kuurvorm toegepast kan worden. Een fruitzuur-behandeling werkt op de verbetering van de hydratatielaag van de hoornlaag waardoor het de celdeling versnelt. Als gevolg hiervan verschilvert de verdikte bovenste hoornlaag en worden rimpels minder zichtbaar. Daarnaast verhoogt het de collageen- en elastine-productie.

Losse behandeling € 89,00
Kuurvorm (3x) €  260,00

ASA Peeling i.c.m. Meso Skin Shooter

Losse behandeling € 135,00
Kuurvorm (3x) €  390,00

Chi Yang Massage

Deze speciale gezichtsmassage techniek maakt lichamelijke en geestelijke spanningen los en activeert de energiestroom in de huid. Het is heerlijk om te geven en het is een zaligheid om te ondergaan. Een zachte reiniging, soft peeling, epileren, masker en 30 minuten durende massage (inc.l een ampul met herstellende werkstoffen) maken deze ervaring compleet.

€ 59,50

Relax Hot Stone Massage

Deze heerlijke ontspannende rug massage begint met een rug peeling. Vervolgens wordt de warme massage olie verdeelt over de rug waarna tot slot de ‘hot stones’ verspreid over de rug worden neergelegd.

€ 35,00

Bindweefsel Massage

Een bindweefselmassage in het gezicht heeft een positieve werking op de aanmaak van collageen en elastine. Hoe meer collageen uw lichaam aanmaakt, hoe jonger en strakker uw gezichtscontouren eruit zullen zien. De bindweefsel massage duurt 15 á 20 minuten.

Losse behandeling € 35,00
Kuurvorm (6x) €  210,00

Make-up met ampul

€ 27,50

Bruidsarrangement

Speciaal voor aanstaande bruiden is er het bruidsarrangement. Neem vrijblijvend contact op zodat er samen gekeken kan worden naar uw wensen.

Prijs op aanvraag

Pedicure

Standaardbehandeling€ 23,50
Incl. nagels lakken € 25,00
Incl. peeling & masker € 35,00
Incl. gelnagellak € 42,50

De standaard pedicurebehandeling bestaat uit het desinfecteren van de voeten, vervolgd door het knippen en frezen van de nagels. Het reinigen van de nagel omgeving. Overmatig eelt en likdoorns worden verwijderd. Na de behandeling krijg je een kort voetmassage.

Manicure

Standaardbehandeling € 25,00
Incl. parafine pakking€ 30,00

Tijdens de manicurebehandeling worden uw handen gedesinfecteerd en uw nagelriemen teruggeduwd. Hierna volgt het in model vijlen van uw nagels waarna uw handen doormiddel van een peeling en een handmasker of handpakking van Chi Yang worden behandeld. Dan worden uw handen gereinigd met een warme doek. Het lakken van de nagels, met een basis- en eventueel gekleurde lak, geven het geheel een verzorgd uiterlijk. Tot slot wordt er een topcoat aangebracht en worden de handen ingesmeerd met een heerlijke handlotion. Optioneel kan als afsluiting worden gekozen voor een heerlijk warme parafine pakking van ongeveer 10 minuten.

Wenkbrauwen epileren€ 8,00
Wenkbrauwen verven€ 7,00
Wimpers verven€ 8.00
Wenkbrauwen en wimpers verven€ 14,50
Waxen Kin€ 6,50
Waxen Gelaat€ 12,50
Harsen bovenlip€ 6,50
Harsen bovenlip & Kin€ 12,50
Harsen Onderbenen€ 20,00
Harsen Oksels€ 12,50
Harsen Bikinilijn€ 12,50
Harsen Rug€ 21,50