• Ik hoop u graag binnenkort te mogen begroeten in mijn schoonheidssalon!

PlasM lifting

De nieuwste techniek voor cosmetische verbetering

“Plasma Lifting behandeling”

Een onmiddellijke lifting en verstrakking van de huid die direct zichtbaar is.

Een ooglift (zowel boven als beneden) is mogelijk zonder chirurgische ingreep. Een strakkere huid zonder kraaienpootjes en verlost van de harde lijnen rond de ogen.

Het is eindelijk mogelijk zonder een al te hoge investering en heftige ingrepen dankzij de PlasM lifting behandeling.

Wat is PlasM?

PlasM is een applicator die doormiddel van de punt van de pen projecteert een geïoniseerde punt op de huid en komt niet in contact met de huidoppervlakte . Dit heet een plasmaboog. De plasmaboog verdampt onmiddellijk de huid op, hierdoor gaan de vezels in de diepere huidlaag samentrekken en dit zorgt voor een verbluffend resultaat.

Verstrakking is direct zichtbaar.

Voordelen

 • Direct resultaat
 • Snelle behandeling
 • Geen operatie
 • Korte herstelperiode

Voorafgaand aan de behandeling zullen we een foto maken zodat we het behaalde resultaat goed in beeld krijgen. Als we starten breng ik eerst een verdovende zalf aan. Deze heeft een inwerk tijd.
Ondertussen vult U een vragenlijst in.
Als de verdoving goed ingewerkt is starten we de behandeling. Hoelang de behandeling duurt is afhankelijk van het te behandelen gebied.
Het resultaat is direct zichtbaar en zal in kaart worden gebracht met opnieuw een foto.

Hoe lang duurt het herstellen?

Ondanks dat de behandeling veilig is, moet je er wel rekening mee houden dat de huid direct na de behandeling uiteraard wel gevoelig en licht gezwollen is, De behandelde plekken zullen 5 tot 10 dagen nodig hebben om te herstellen. Er zullen “micro” korstjes ontstaan in de vorm van puntjes (dots). Als je een ooglift laat doen, reken er dan op, dat in de meeste gevallen er zwelling ontstaat en deze na 3 – 5 dagen weer verdwijnt. Tijdens de zwelling niet koelen, dit belemmerd het herstel van de huid. Verminderd het resultaat en onderbreekt het thermisch effect (want dan stopt het proces) Het allerbeste is droge genezing. Zodra de korstjes eraf gevallen zijn is de huid erg dun en ziet rosé uit. Het is dan zeer belangrijk dat de huid in de maanden na de behandeling wordt beschermd met crème met een zonnefactor 50 tegen de schadelijke straling van de zon. Daarnaast heeft de behandeling ook nog een doorwerkend effect. Omdat de fibroblasten geactiveerd zijn en dus ook weer collageen aanmaken, werkt dit nog 6-8 weken door in de huid. Dan is het optimale resultaat dan ook pas zichtbaar. Daar naast heeft de behandeling ook nog een doorwerkend effect.

U krijgt na de behandeling een after care folder en een verzorgende crème met factor 50 mee naar huis,voor het beste resultaat te halen.

 

Wanneer komt je niet in aanmerking voor de plasmabehandeling?

 • Zwangerschap
 • actieve herpes
 • afwijking oogspieren
 • pace maker
 • kanker
 • bestraling/chemo
 • diabetes i.v.m wondgenezing
 • huidziekte of letsel in het te behandelen gebied
 • drugsgebruik
 • antibiotica
 • jonger dan 18 jaar
 • Dragers van metaalimplantaten
 • Met met leverafwijkingen
 • Huidgebieden waarin fillers zijn ingebracht

Is de behandeling pijnlijk?

Dit is erg verschillend per persoon. Voorafgaand aan de behandeling wordt een verdovingscrème aangebracht. Deze neemt de ergste gevoeligheid af, maar helemaal gevoelloos is de behandeling niet. De oogleden zijn het gevoeligste gebied maar de behandeling is goed vol te houden. Het duurt ook slechts 10 tot 15 minuten per oog.

Is één behandeling voldoende?

De resultaten zijn echt spectaculair! Het verstrakken van de huid is direct zichtbaar en neemt zelfs in de weken na de behandeling toe. In de meeste gevallen heb je maar een behandeling nodig. Het kan zo zijn dat er een tweede behandeling nodig is. Dat ligt geheel aan de huid en jouw wensen. Een tweede behandeling mag na 8 a 12  weken zodat de huid goed genezen is.

Wat is het resultaat op lange termijn?

De huid begint meteen met de aanmaak van nieuwe collageen en elastine, Het verstrakken van de huid is direct zichtbaar en neemt zelfs in de weken na de behandeling toe. Het effect is langdurig. Hoe lang het resultaat zichtbaar blijft hangt helemaal van de huid en de mimiek af. Rimpels door mimiek (frons/voorhoofd) zullen eerder weer zichtbaar zijn, dan rimpels door huidverslapping. Jammer dat we de tijd niet stil kunnen zetten.

Tarieven 2018

Ooglift boven beide  ogen € 299.00
Ooglift onder  beide ogen € 249.00
Ooglift boven en ooglift  onder beide ogen € 349.00
Ooglift boven met kraaienpootjes € 349.00
Kraaienpootjes (lachrimpels) € 199.00
Bovenlip € 249.00
Fronsrimpels € 125.00
Voorhoofd € 249.00
Neus/lippenplooi € 249.00
Pigmentvlekken/steelwratjes
afhankelijk van de hoeveelheid.
Vanaf € 25.00
Wangen € 299.00

Alle behandelingen zijn inclusief een crème met factor 50 en een controle afspraak na 8 weken.

Indien er een 2e behandeling nodig is betaalt je 50 % van de eerste behandeling.

Mocht je interesse of nog vragen hebben bel of app me op 0610680779.

Monique Berghof
Schoonheidssalon