• Ik hoop u graag binnenkort te mogen begroeten in mijn schoonheidssalon!

Manicure behandeling

Handen verraden ieders leeftijd. Het is daarom van belang met regelmaat je handen te (laten) verzorgen. Bij een manicurebehandeling leggen we de nadruk op de verzorging van de natuurlijke nagel, nagelriemen en de handen. De behandelingen bestaan uit het reinigen van uw handen en nagels (handbad), verzorgen van de nagelriemen en het vijlen, aanbrengen vochtregulerende crème en/of lakken van de nagels. U kunt de behandeling naar wens uitbreiden met een handpeeling (scrub), handmasker en massage voor een diepe, langdurige voeding. Uw nagels en handen zijn intens verwend en weer in topconditie. Het effect van een manicurebehandeling is een frisse, stralende huid, en nagels die er jong en elastisch uitziet!

Wij hebben voor u de volgende manicurebehandeling;

Tijdens de manicurebehandeling worden je handen gedesinfecteerd en je nagelriemen terug geduwd.Hierna volgt het in model vijlen van je nagels waarna je handen doormiddel van een peeling en een handmasker of handpakking worden behandeld. Dan worden je handen gereinigd met een warme doek. Het lakken van de nagels, met een basis-en eventueel gekleurde lak, geven het geheel een verzorgd uiterlijk. Tot slot wordt er een topcoat aangebracht en worden de handen ingesmeerd met een heerlijke handlotion. Optioneel kan als afsluiting worden gekozen voor een warme parafine pakking van ongeveer 10 minuten.

Je kunt ook een gel nagellak nemen. Deze gelnagellak blijft gegarandeerd minimaal 2 weken lang zitten. ( voeten: 6 weken) een schitterend resultaat. Deze gellak wordt onder een UV lamp uitgehard.