• Ik hoop u graag binnenkort te mogen begroeten in mijn schoonheidssalon!

Micro needling

De Micro Needling behandeling is een van de nieuwe natuurlijke techniek op het gebied van Micro Needling therapie ( micro naaldjes therapie).

Werking

Naarmate de huid ouder wordt produceert deze minder collageen. Daardoor verliest de huid zijn span- en trekkracht en wordt deze slapper. De Micro Needling pen maakt kleine kanaaltjes in de huid door middel van 12 kleine, vibrerende naaldjes. Dit brengt een aantal natuurlijke processen op gang, zo worden de cellen in de diepere huidlagen gestimuleerd tot collageenproductie. Daarnaast zorgt de Micro Needling behandeling voor het stimuleren van de natuurlijke vernieuwing van de huid, waardoor ook huidverzorgingsproducten beter worden opgenomen. Micro Needling behandeling is geschikt voor alle huidtypen doordat de diepte en snelheid waarmee de naaldjes de huid bereiken wordt afgestemd op elke huid.

Micro Needling is geschikt voor de behandeling van:

-fijne lijntjes,

-verslapte huid,

-grauwe en doffe huidskleur,

-grove poriën,

– littekens.

De Micro Needling behandeling:

Reiniging, peeling, het insluizen van een vochtconcentraat d.m.v Micro Needling .De naaldjes voelen als kleine prikjes in de huid. Verkoelend masker, en ter afsluiting dag- of nachtcreme.

Na de Micro Needling behandeling
Afhankelijk van de gekozen diepte van de naaldjes en het behandelde huidoppervlak zal de huid er enigszins rood uit zien en er kan een lichte zwelling optreden. Dit kan enkele uren / dagen voortduren. Deze roodheid mag indien gewenst gecamoufleerd worden. Indien er sprake is van een ‘intensieve Micro Needling behandeling’, kunnen er plaatselijk bloedpuntjes zichtbaar zijn en kan de huid een lichte zwelling vertonen. Tevens kan de huid in de week na de behandeling licht schilferen.

Drie weken na de behandeling is het belangrijk om de zon te vermijden en de huid extra te beschermen met een zonnebrand met tenminste factor 30 of 50.
Voor een goed resultaat zijn er meerdere behandelingen nodig.